Menu

Босифест 2018

Bosifes18
Категорија
Филмски програм
Датум
10 октобар 2018 - 12 октобар 2018
Простор
Амфитеатар
Телефон
220-60-60

 

9. Београдски интернационални филмски фестивал особа са инвалидитетом – Босифест

Девето издање Београдског интернационалног филмског фестивала особа са инвалидитетом – Босифест, одржаће се у београдском Сава Центру од 10. до 12. октобра под слоганом „РАМПА!“

Познати редитељ и селектор нашег фестивала Горан Радовановић одабрао је 15 филмских остварења која ће бити приказана у оквиру Такмичарског и Ревијалног програма предстојећег Фестивала, а очекује нас и занимљив и садржајан пратећи програм.

Горан је имао тежак задатак да од чак 125 филмова који су из Европе, САД, Аустралије, Латинске Америке и Африке пристигли на конкурс одабере 15 који ће бити приказани на фестивалу. Изабрани филмови долазе из Немачке, Чилеа, Грчке, Грузије, Израела, Аустралије, Јапана, Велике Британије, Пољске, Француске, Русије, Египта, Италије, Словеније.

Жири 9. Босифеста радиће у саставу: наш прослављени редитељ, писац и професор Горан Марковић, познати глумац и професор Драган Петровић Пеле и талентована млада глумица Јована Стојиљковић. Жири ће доделити следеће награде: Гран Приx за најбољи филм, награду за најбољу режију, награду за најбољи сценарио, као и специјалне награде.

Босифест је јединствен филмски фестивал у нашој земљи, али и у светским оквирима, јер је његов комплетан програм посвећен темама живота особа са инвалидитетом, а филмови који се приказују релевантна су и запажена остварења документарног жанра.

 

Програм Фестивала

 

http://bosifest.rs/

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.