Menu

We are dance factory

DF
Категорија
Концертни програм
Датум
23 јун 2018 19:00
Простор
Велика дворана
Цена улазница: 800 и 1000 динара

Један од најбољих плесних клубова наше земље, Dance Factory, одржаће 23. јуна са почетком у 19h на великој сцени Сава Центра традиционални годишњи плесни концерт.
Овим концертом Dance Factory прославља крај до сада најуспешније плесне сезоне. У кореографијама које су припремали током године представиће се сви чланови из Београда и Новог Сада.


“Овај концерт је посебан јер ћете видети кореографије које је наш тим извео на Светском првенству у Пољској, на којем смо Србији донели титулу најтрофејније репрезентације, испред земаља као што су Канада, САД, Русија… Са освојених 12 златних медаља постали смо најуспешнији клуб у историји такмичења у уметничком плесу”, изјавила је Сташа Станковић, председница клуба.


Поред врхунских резултата на такмичењима, Dance Factory је учествовао на бројним културним манифестацијама, концертима, у музичким спотовима, рекламама попут Пинкових звездица, догађаја Фондације Новак Ђоковић, Еуросонга, отварања Феста – а, Сајма туризма у Београду…  
Њихови плесни концерти одавно су постали догађаји за које се тражи карта више.
“Управо због тога се ове године селимо на велику сцену Сава Центра. Сматрамо да су наши плесачи заједно са нашом публиком то заслужили”, додаје Сташа.


Плесни спектакл “We are dance factory” не смете пропустити.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.