Menu

UNA SAGA SERBICA - ИГРА БОГОВА

USS_SC_sajt
Категорија
Музичко-сценски
Датум
05 мај 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цене улазница: 900, 1100, 1600 и 2200 динара

„Игра Богова“ - Нови плесни спектакл трупе Una Saga Serbica

Una Saga Serbica професионални је играчки ансамбл са успешном традицијом модерног сценског спектакла.
Кроз игру, музику, костиме, сценографију, али и специјалне ефекте, ова трупа представља нову форму оживљавања изворног балканског фолклора.
Од своје прве премијере у Сава Центру, 2013. године, млади, професионални играчи трупе Una Saga Serbica годинама одушевљавају публику повезујући игру и атрактиван визуелни доживљај, као и етно ритмове са модерним нотама.
Најновији спектакл овог ансамбла премијерно ће бити изведен 5. маја 2018. године у Великој дворани Сава Центра у 20 часова, и носи назив “Игра Богова”.
Покретима тридесет плесача и солиста, Una Saga Serbica испричаће љубавну причу уплетену у призму народног предања, кроз утицај разних божанстава и митских бића у које се некада веровало широм Балкана.
Од врсних познавалаца музике наших простора до оних који су се са њом први пут упознали, једногласни закључак био је да Уна Сага Сербица оживљава “магију Балкана”, пружајући публици плесни доживљај светског ранга.

“Игру Богова” предводе:
Солисти: Наташа Ненадић, Иван Милеуснић;
Композитори: Александар Локнер, Горан Ковачић;
Кореографи: Ана Крстић, Светозар Крстић;
Костимограф: Ивана Васић;
Редитељ: Бошко Ђорђевић;

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.