Menu

BELGRADE DIXIELAND ORCHESTRA

dixilend1
Категорија
Концертни програм
Датум
15 децембар 2018 20:00
Простор
Клуб "Сава"
Телефон
220-6060
Цена улазница: 800 динара

Традиционални Свечани Новогодишњи концерт овог европски реномираног џез оркестра и својеврсног репрезента музичке културе наше престонице, и ове године се средином децембра одржава у ресторану Сава Центра, месту на коме су се и предходних година одржавали њихови концерти за који се увек тражила карта више.
"THE BELGRADE DIXIELAND ORCHESTRA" основан је 2001. године и за изузетно кратко време израстао у значајну културолошку институцију српске престонице и јединствен репрезент музичке културе своје земље. Као једини оркестар ове врсте у земљи, директно је заслужан што се диксиленд победоносно изнова уздигао на темељима које су деценијама мукотрпно градили сви џезери ових простора.
То је данас једини активни диксиленд оркестар на просторима бивше Југославије! Као такав, он представља својеврсно уметничко благо ове земље и понос свих оних који су истински свесни његове уметничке и историјске вредности.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.