Menu

Божо Врећо

bozo_vreco
Категорија
Концертни програм
Датум
15 децембар 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 1500, 1800, 2100 и 2400 динара

Божо Врећо, принц севдаха и интерпретатор анђеоског гласа настпиће на концерту у Сава Центру 15.децембра. Током последњих година постао је не само регионална, већ и европска и светска музичка сензација. Ових дана изашао је пети албум под називом „Мелек“ у издању Croatia Records на комe се налази  седамнаест Божиних ауторских песама и бонус песма “Revolution” производ сарадњe са Стефаном Миленковићем и Sudar Percussion. “Мелек” је Божин свет испуњен љубављу, сетом и надом Управо то име за анђела, безгрешно духовно биће створено од светлости на најбољи могући начин заокружује причу овог сјајног албума који je ликовно обликоваo Daniel Ille. Фотографије Сеада Шашиваревића. За mix, мастеринг и продукцију заслужан је Божин сарадник и пријатељ Марко Лоуис.
На албуму поред севдаха је и world wide изражај и импресиван списак гостију : Марко Лоуис, Васил Хаџиманов, Цаско Атановски, Joost Spijkers, Мирослав Тадић, Марио Батковић, Eslam El-Sha'ary, Ingmar Piano Duo, Luboyna и Бане Васић.
До сад су екранизована четири сингла „Ко ли ноћас милује ти косу“ са Василом Хаџимановим,  „Јеленче“ и „Мени си била вриједна“ и од пре пар дана „Драги“.
Божо позива све на концерт да заједно уживају у магичној ноћи, да сви заједно певају, плешу, смеју се и плачу, јер све је то севдах!

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.