Menu

"ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ – МРАЧНИЈЕ"

Категорија
Филмски програм
Датум
08 фебруар 2017 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 500 динара

 

Премијера филма

Режија: James Foley
Улоге: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Hugh Dancy, Eric Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Bella Heathcote, Kim Basinger, Marcia Gay Harden
Жанр: Драма
Сценарио: Niall Leonard
Засновано на роману – E. L. James

Џејми Дорнан и Дакота Џонсон се враћају као Кристијан Греј и Анастазија Стил у „Педесет нијанси – Мрачније“, другом наставку светског бестселера и феномена „Педесет нијанси“. После великог хита из 2015. који је зарадио преко 560 милиона долара широм света, нови наставак стиже за Дан заљубљених и позива вас да се препустите нечем за нијансу мрачнијем.

Кад повређени Кристијан Греј покуша да намами опрезну Ану Стил поново у свој живот, она ће захтевати нови договор пре него што му пружи другу шансу. Док њих двоје покушавају да изграде поверење и стабилност, мрачне фигуре из Кристијанове прошлости почињу да круже око овог пара, одлучне у томе да униште њихове планове за заједничку будућност.

У наставку се поново појављују оскаровка Марша Геј Харден, Џенифер Еле, Лук Грајмс, Рита Ора, Виктор Расук, Елоиз Мамфорд и Макс Мартини, којима се по први пут придружују оскаровка Ким Бејсингер, Хју Данси, Бела Хиткот и Ерик Џонсон.

„Педесет нијанси – Мрачније“ режира Џејмс Фоли („Страх“, „Кућа од карата“), а продуценти су поново Мајкл де Лука, Дејна Брунети и Маркус Висиди, као и Е Л Џејмс, која је и написала овај блокбастер серијал. Сценарио је написао Нил Ленард према роману Е Л Џејмс.