Menu

“Santa Maria della Salute” - премијера филма

Категорија
Филмски програм
Датум
20 децембар 2016 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 500 динара

VISIONTEAM, РТС И ART VISTA ВАМ ДОНОСЕ НАЈВЕЋУ СРПСКУ ЉУБАВНУ ПРИЧУ “SANTA MARIA DELLA SALUTE”

Прича о Лази Костићу почиње у Венецији, пред црквом Santa Maria della Salute, због које се песник у младости песмом љутио на дужда што је за градњу те цркве посекао силне шуме у нашим крајевима.
Ово је емотивна исповест о највећој српској љубавној причи, о односу највећег песника српске књижевности и младе, учене, прелепе Ленке Дунђерски.  Филм нас води кроз живот и унутрашњу борбу великог и „друкчијег“ човека, песника, преводиоца, доктора права, новинара… У позном добу, Лази ће се дух Ленке Дунђерски и црква Santa Maria della Salute међу собом преплитати и довести до стварања његове најчувеније песме.
Наша прича прати читав тај необично динамични живот.


Тамара Алексић као Ленка Дунђерски и Војин Ћетковић као Лаза Костић

Сценарио и режија: Здравко Шотра
Директор фотографије: Веселко Крчмар
Музика: Војкан Борисављевић
Костим: Иванка Крстовић  
Сценографија: Дејан Анђелковић  
Маска: Дубравка Бушатлија
Монтаза: Петар Путниковић
Извршни продуценти: Драган Ђурковић и Дејан Луткић
Трајање филма: 120 минута

У филму глуме: Војин Ћетковић, Тамара Алексић, Небојша Илић, Александар Берчек, Дејан Луткић, Слобода Мићаловић, Александар Ђурица, Небојша Дугалић, Јоаким Тасић, Нела Михајловић, Срдјан Тимаров, Мики Крстовић, Светлана Бојковић, Небојса Кундачина, Радоје Чупић, Милица Грујичић, Тихомир Станић …

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.