Menu

Аудиција

audicija
Категорија
Музичко-сценски
Датум
13 новембар 2016 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 1000, 1400 и 1700 динара

Легендарна представа Аудиција и Жељко Нинчић 30 година, годишњица и премијера.
Након 16 година у Сава Центру, са Београђанима најгледанија представа еxYу!
Поред, већ легендарних ликова Маринка Ћутука, Веселог (Прими ме) професора, ту су и нови ликови са новим темама: Вук Медојевић-Лисица, Асфалтина Курајбеговић, Џемсудин Шимширпасић и Радојка Јанша.
Представа позната као „Сарајевска Аудиција“ изведена преко 3000 пута, коју је гледало скоро 2 милиона гледалаца подсетиће љубитеље чувене комедије на неке најгледаније сцене (милионски прегледи на youtube), и премијерно показати најновија остварења.
Уз Жељка Нинчића глумачку екипу чине: Станко Богојевић, Александар Крстајић, Владимир Балашћак и Рајко Вуковић.
Шароликост хумора пропраћена је избором најозбиљњијих тема на које публика не реагује само смехом. Сам аутор за представу казе да је прављена за две врсте суза !?!
Како то изгледа  када Маринко Ћутук ћет’ри сата и 16 година ћами ћекајуци, а Весели да буде „примљен“ треба видети и доживети!!!

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.