Menu

Лепа Лукић

Lepa_Lukic
Категорија
Концертни програм
Датум
17 новембар 2016 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 800, 1000, 1300 и 1500 динара.

Поводом обележавања јубилеја 55 година успешне каријере, краљица народне музике Лепа Лукић, одржаће 17. новембра велики концерт у Сава Центру.

Професионалну каријеру почела je 1960. године у дуетима са познатим певачима, као што су Гвозден Радичевић и Мића Стојановић, a први успех је доживела са песмом  "Од извора два путића", којa  јој је донела велику популарност.  У то време продато је око 200.000 примерака плоча.  Њено певање карактерише лакоћа, непогрешива интонација и велики број музичких орнамената. Песме које пева говоре о селу, старим српским обичајима, чобанима и чобаницама, духу прошлих времена...Поред највећег хита, песме „Срце је моје виолина“, снимила је  бројне изворне песме: "Босиоче мој зелени", "Бере цура плав јоргован", "Ој ливадо, росна траво", "Хвалила се липа код багрема", "Лојзе се реже", "Текла река лепеница", "Булбул ми поје", "Златиборе, мој зелени боре", "На ливади чува Мара стотину оваца", "Дјевојка соколу зулум учинила"...Већина њених песама су постале  хитови: "Опанчићи на кљунчиће", "Не живи се хиљаду година", "Што капију ниси синоћ затворио", "Ој месече, звездо сјајна", "Срце је моје виолина", "Чај за двоје", "Људи, ко зна лека срцу мом?”.

Објавила je око 30 албума, a недавно издат сингл “Тешко ми је” сваког дана бележи све већу слушаност. Њен глас водио ју је ка успеху, ка врху популарности на коме је остала и после 55 година.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.