Menu

Јелена Томашевић

Jelena_Tomasevic
Категорија
Концертни програм
Датум
04 новембар 2016 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цене улазница: 800, 1000, 1300 и 1500 динара.

Јелена Томашевић музиком се бави од своје седме године. Играла је у КУД "Абрашевић" у родном граду Крагујевцу, а на многобројним концертима и такмичењима наступала као солиста певајући традиционалну српску музику.
Упоредо са неговањем изворних композиција, бавила се и певањем поп музике освајајући награде на дечијим фестивалима. Са 18 година победила је на телевизијском такмичењу за младе таленте 3к дур, пројекту националне телевизије, након кога је почела професионалну сарадњу са великим бројем еминентих музичких уметника.  Успешно је представљала Србију на многим интернационалним фестивалима у Чешкој, Бугарској, Русији, Белорусији.
Након победе на Беовизији са песмом  "Јутро” започела  је рад на свом  првом студијском албуму, под називом "Панта реи", који ће постати најпродаванији албум у региону. Њен глас је постао познат Европи када је наступила у финалу са композицијом "Оро", Жељка Јоксимовића. Године 2015 објавила је свој други студијски албум, "Име моје", који је за кратко време достигао популарност њеног првенца и поново јој донео велики број награда, наклоност публике, критике и колега. Сарађивала је са Здравком Шотром у његовим филму "Ивкова слава", у коме је отпевала неколико музичких нумера. Широм земље и региона одржала је низ концерата са Новосадским биг бендом. Добитник је награде Златне значке града Београда за допринос српској култури.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.