Menu

Crvena jabuka

crvena-jabuka
Категорија
Концертни програм
Датум
25 новембар 2016 20:30
Простор
Sala: Velika dvorana
Cene ulaznica: 1.500, 1.700 i 1.900 din

Pet mladića odlučilo je da svira ljubavne pesme, a od nekoliko predloženih imena za naziv grupe preovladalo je to što je neko na probu doneo jabuku.Tako je u Sarajevu 1985.godine nastala grupa CRVENA JABUKA. Svoj prvi samostalni nastup CRVENA JABUKA zakazala je u Mostaru septembra meseca 1986.godine, ali taj koncert nikada nije održan, jer se kod Jablanice dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su stradala dvojica članova grupe, Aljoša I Zijo.
S obzirom da je materijal već bio pripremljen Žera, Cunja i Zlatko odlučuli su da objave drugi album posvećen Ziji i Aljoši "Za sve ove godine". Potom se ređaju i drugi albumi "Svijet je lopta šarena", "Sanjati", "Tamo gdje ljubav počinje", "Uzmi me kad hoćeš ti", "Nekako s proljeća"....
Prošla godina je bila slavljenička i u znaku jubileja 30 godina postojanja grupe, a obeležena je brojnim koncertima na svim meridijanima.
S obzirom da se nedavno u prodaji našao novi album CRVENA JABUKA 2016, sa 25 novih pesama, njegova promocija će na radost Beogradske publike biti održana 25-og novembra u Velikoj dvorani Sava Centra.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.