Menu

"Иза хоризонта"

laza_ristovski2
Категорија
Концертни програм
Датум
09 новембар 2016 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 1200, 1600 и 2000 динара

У знак сећања на великог уметника, композитора, клавијатуристу и аранжера Лазу Ристовског, као и поводом обележавања његовог шездесетог рођендана, у Сава Центру ће 09. новембра  бити одржан концерт под називом “Иза хоризонта”.
Те вечери, окупиће се сви најзначајнији Лазини пријатељи и сарадници: Горан Бреговић, Ален Исламовић, група Смак, Пилоти, Неверне Бебе, Yу група, Александар Локнер, Влатко Стефановски, Биља Крстић, Оги Радивојевић, глумац Лазар Ристовски и многи други, који ће подсетити публику на опус и значај овог великог уметника.

Учесници и гости концерта су представници најразличитијих музичких жанрова и потенцирају Лазину неоптерећеност и лакоћу стварања музике. Те вечери, окупиће се сви најзначајнији Лазини пријатељи и сарадници: Горан Бреговић, Ален Исламовић, Лазини пријатељи из групе Смак, Кики и Пилоти, Неверне Бебе, Yу група, Кепа & Фрее Спиритс, Александар Локнер, Влатко Стефановски, Васил Хаџиманов, Зана, Боки Милошевић, Биља Крстић и Бистрик, Оги Радивојевић, Никола Чутурило,  Гис мај Ес, Џони Ранковић, глумац Лазар Ристовски и многи други, који ће подсетити публику на опус и значај овог великог уметника.


“Иза хоризонта!” није само концерт, већ и уметнички пројекат који спаја визуелну и музичку уметност па ће цео догађај бити праћен прикладним архивским и ауторским уметничким видео радовима Ивана Грлића.

 

laza ristovski plakat