Menu

"Иза хоризонта"

laza_ristovski2
Категорија
Концертни програм
Датум
09 новембар 2016 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 1200, 1600 и 2000 динара

У знак сећања на великог уметника, композитора, клавијатуристу и аранжера Лазу Ристовског, као и поводом обележавања његовог шездесетог рођендана, у Сава Центру ће 09. новембра  бити одржан концерт под називом “Иза хоризонта”.
Те вечери, окупиће се сви најзначајнији Лазини пријатељи и сарадници: Горан Бреговић, Ален Исламовић, група Смак, Пилоти, Неверне Бебе, Yу група, Александар Локнер, Влатко Стефановски, Биља Крстић, Оги Радивојевић, глумац Лазар Ристовски и многи други, који ће подсетити публику на опус и значај овог великог уметника.

Учесници и гости концерта су представници најразличитијих музичких жанрова и потенцирају Лазину неоптерећеност и лакоћу стварања музике. Те вечери, окупиће се сви најзначајнији Лазини пријатељи и сарадници: Горан Бреговић, Ален Исламовић, Лазини пријатељи из групе Смак, Кики и Пилоти, Неверне Бебе, Yу група, Кепа & Фрее Спиритс, Александар Локнер, Влатко Стефановски, Васил Хаџиманов, Зана, Боки Милошевић, Биља Крстић и Бистрик, Оги Радивојевић, Никола Чутурило,  Гис мај Ес, Џони Ранковић, глумац Лазар Ристовски и многи други, који ће подсетити публику на опус и значај овог великог уметника.


“Иза хоризонта!” није само концерт, већ и уметнички пројекат који спаја визуелну и музичку уметност па ће цео догађај бити праћен прикладним архивским и ауторским уметничким видео радовима Ивана Грлића.

 

laza ristovski plakat

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.