Menu

ДИВНА & МЕЛОДИ

Divna1
Категорија
Концертни програм
Датум
20 април 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цене улазница: 1000, 1200, 1500, 1800 и 2100 динара

 

Интерпретаторка духовне музике Дивна Љубојевић и њен вокални ансамбл "Мелоди" одржаће концерт у Сава Центру 20. априла.
 
"Радујем се веома концерту! Ове године ће то бити заправо први пут Васкршњи концерт, јер ће се одржати у Светлој седмици - седмици после Васкрса. То ће знатно обогатити репертоар! Радни назив је 'Васкршњи концерт'", каже Дивна Љубојевић.
 
Дивна је прошлог априла у Сава Центру одржала изузетно успешан концерт којим је обележила 25 година рада са "Мелоди", и где је промовисала ЦД "Антологија - најлепше духовне музике православног истока".  "Антологија" је била најпродаванији албум у 2016. години за издавача ПГП РТС.
 
Пред нови сусрет са београдском публиком, Дивна истиче: "Радост наступа избрише потешкоће, које су неизбежне када се спрема концерт у сали овакве врсте! А публика је изванредна!"
 
Након што је прошле године снимила своју верзију хита Бајаге и Инструктора "Од када тебе волим", Дивна је ових дана поново учинила искорак у својој каријери, објавивши као нови сингл и спот "Сиђи до реке".
 
Дивна се одлучила да, опет уз помоћ продуцента и аранжера Воје Аралице, обради поп класик београдске групе У шкрипцу, из "чисте љубави према тој песми и сећања на дане које обележила".

 

Фото Марија Пирошки