Menu

Tehničke usluge

scitDanašnje savremeno poslovanje se ne može zamisliti bez podrške informacionih tehnologija i naprednih telekomunikacionih uređaja. Svojim korisnicima i posetiocima, Sava Centar je obezbedio visok nivo IT usluga, u koji spadaju internet, fiksna telefonija, multimedijalna podrška…

Naš iskusni tim nudi sveobuhatni opseg usluga uz podršku u realizaciji događaja, od uspostavljanja mreže računara do izrade veb sajta. U holovima u okviru sistema digitalnog oglašavanja, koriste se video displeji na kojima su moguća oglašavanja, najava događaja, prenosi dešavanja - događaja.
Održavanje kongresnih skupova u salama Sava Centra je uz odgovarajuću tehničku podršku i to kongresnog ozvučenja, simultanog prevođenja na više kanala i odgovarajuće opreme za video prezentovanje radova učesnika skupova.

Sava Centar u kongresnim salama poseduje kvalitetno ozvučenje sa Crown pojačalima i JBL zvučnicima, digitalni konferencijski sistem marke DIS i Infrared sistem za simultano prevođenje firme Sennheiser. Takođe posedujemo i prateću opremu (bežični mikrofoni, CD plejeri, program za audio zapis skupova i td.).wifizoneZa video prezentacije raspolažemo LCD video projektorima i lap-top računarima novije generacije, kao i pratećom opremom (projekciona platna, prezenteri itd.).

 U Sava Centru je omogućen i besplatan pristup internetu WiFi zonom. 

Microsoft servisi i CISCO tehnologija оbеzbеđuјu Sava Centru nе sаmо dа оdrži rеputаciјu vоdеćеg kоngrеsnоg cеntrа vеć i dа privučе nоvе kliјеntе.

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Poštovani,

    Zbog trenutne situacije (COVID19) blagajna neće raditi do daljeg. Molimo Vas da se za sva dodatna obaveštenja obratite na e-mail adresu blagajna@savacentar.net

    Hvala na razumevanju.

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.