Menu
Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Stvaranje kulturnog nasleđa

Sava Centar je svojom doslednom kulturnom i umetničkom orijentacijom u prethodne tri decenije predstavio stvaralaštvo najvećih i najznačajnijih umetnika evropske i svetske kulture.

U protekle tri decenije, u Sava Centru je organizovano 20.000 kulturnih manifestacija i programa, sa više od 10.000.000 posetilaca. To potvrđuje da je Velika dvorana Sava Centra brojem i kvalitetom svojih programa s pravom stekla epitet naše najreprezentativnije koncertne dvorane u kojoj se održavaju ekskluzivni domaći i međunarodni programi.

Sava Centar je organizator Samertajm džez i bluz festivala, Festivala svetske muzike, Festivala dugometražnog dokumentarnog filma. Značajna produkciona podrška pružena je festivalima: FEST, BITEF, BEMUS, BELEF, GITAR ART FESTIVAL, FESTIVAL IGRE...

Velika dvorana Sava Centra je izuzetnih prostornih i tehničkih mogućnosti, kapaciteta 3.672 sedišta, sa najsavremenijom scenskom tehnikom i Dolby Digital sistemom za višekanalnu reprodukciju filmskog zvuka.

Sava Centar je mesto produkcije i predstavljanja najznačajnijih dela evropskih kulturnih scena, kao i dela domaćih autora koji su reprezenti elitne kulturne politike naše zemlje.

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge