Menu
Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Događaji su u Centru!

U Sava Centru je do sada održano preko 9.700 domaćih i međunarodnih skupova i manifestacija sa više od 1.900.000 učesnika. Pored toga, slanjem svojih stručnjaka i pružanjem profesionalnih kongresnih usluga, Sava Centar je pomogao u organizaciji rada novoizgrađenih kongresnih centara, kao i organizaciji kongresnih skupova i drugih manifestacija u mnogim zemljama i gradovima sveta.

Sava Centar raspolaže sa 15 konferencijskih sala različitih kapaciteta (od 20 do 4.000 mesta). Sve sale su opremljene najsavremenijom tehnikom i mogu da odgovore najsloženijim zahtevima klijenata. Uzimajući u obzir raspoložive kapacitete, nivo tehničke opremljenosti i profesionalno iskustvo u ovoj oblasti, Sava Centar ima značajnu poziciju i lidersku ulogu u razvoju kongresne industrije u regionu.

Sava Centar klijentima i posetiocima pruža i dodatne usluge, koje su sastavni deo profesionalne kongresne organizacije (štampanje, sopstvena IT mreža, digitalna telefonska centrala, internet, ketering usluge, profesionalno obezbeđenje, parking...), što ovaj objekat čini multifunkcionalnim i jedinstvenim.

Zahvaljujući izuzetnim prostornim i tehničkim mogućnostima objekta, kao i kadrovima osposobljenim za obavljanje složenih i odgovornih poslova vezanih za organizaciju međunarodnih kongresnih skupova, Sava Centar je stekao ugled savremenog centra izuzetne domaće i međunarodne reputacije.

Sava Centar raspolaže timom profesionalnih organizatora spremnih da organizuju najsloženije manifestacije. Iskustvo i znanje koje poseduju PCO (profesionalni kongresni organizatori) garancija su uspeha u organizaciji i realizaciji mnogih skupova. Klijent će biti uspešno vođen kroz sve aspekte skupa, od planiranja, izrade preliminarnog budžeta i koordiniranja širokog spektra usluga tokom pripreme i realizacije skupa.

Sava Centar raspolaže sa 3.300 m² izložbenog prostora u objektu "A" (foaje kod Svečanog ulaza, i prostor ispred konferencijskih sala) i u objektu "B" (foaje ispred Velike dvorane) i 29.000 m² izložbenog prostora na otvorenom, koji su idealni za komercijalne prezentacije i umetničke manifestacije.

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Poštovani,

    Zbog trenutne situacije (COVID19) blagajna neće raditi do daljeg. Molimo Vas da se za sva dodatna obaveštenja obratite na e-mail adresu blagajna@savacentar.net

    Hvala na razumevanju.

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.