Menu

StandUpFest 2020

Muzičko-scenski
X_standupf
Datum: 10 oktobar 2020 20:00

Venue: Velika dvorana

Cena ulaznica: Uskoro

Dobrodošli u Novih deset godina

Naš put stvaranja scene stand up komedije u Srbiji mogli bismo opisivati danima, a opet ne bi uspeli da ispričamo sve. Umesto toga, pozivamo publiku na naš glavni program koji se održava u Sava Centru 10. oktobra ove lude 2020. godine kako bismo svi zajedno stvarali novu istoriju.

Organizacija Standup.rs, koja je pokrenula stand up u Srbiji, tokom dvanaest godina organizovala je nebrojene nastupe u Srbiji, regionu, Evropi i svetu, ali je oktobarski StandUpFest u Beogradu ostao simbol za prvu veliku stvar koja se desila Srbiji kada je u pitanju stand up komedija. U međuvremenu je, 2014. godine, osnovan naš teatar komedije Ben Akiba comedy club. Godine su se ređale, saradnici menjali, ali uvek smo zadržali ono najvažnije za svakoga ko se bavi kreativnim radom - originalnost.

Originalnost i autentičnost izraza zanimaju nas od samog početka, a od svojih snova nikako ne odustajemo. Neko će reći da je humor lekovit, neko da je bizaran, za drugog je nedovolјno romantičan… ono što svakako volimo jesu različitosti i poštujemo ih. Komičari sa kojima radimo su veoma posebni, tako da pre nego što shvatite šta smo hteli da kažemo, morate da se odalјite i vidite da smo od početka ono što jesmo. U humoru je istina, a u istini prihvatanje i mi se zahvalјujemo brojnoj publici koja prati naš rad. Objavlјujemo da počinje prodaja karata za deseti po redu StandUpFest, za koji spremamo jedan ozbilјan šou.
Vidimo se!

U okviru glavnog programa, nastupaju najbolјi komičari iz Standup.rs i regiona:
Srđan Dinčić
Sandra Silađev
Saško Kocev (Makedonija)
Tin Vodopivec (Slovenija)
Tomislav Kozačinski (Hrvatska)
Program vodi: Jelena Radanović

Uskoro ćemo objaviti dopune u programu, kao i informacije o prodaji karata

 

Telefon
220-60-60

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.