Menu

Nick Mason

Koncertni program
nick_mason
Datum: 19 jun 2021

Venue: Velika dvorana

Cena ulaznica: Uskoro

Na svetski dan muzike, 21. juna 2020. u Beograd stiže Nik Mejson, bubnjar grupe Pink Floyd koji će zajedno sa svojom supergrupom nastupiti u Sava Centru u okviru velike svetske turneje pod nazivom “Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni” (Nick Mason's Saucerful of Secrets) koja je svoju premijeru imala u Londonu u maju 2018. godine, što je bio prvi nastup Nik Mejsona od 2005. kada je zajedno za Pink Floyd-om nastupio na Live 8 koncertu.
 
Svi dosadašnji nastupi Nik Mejsona i supergrupe u velikim svetskim dvoranama bili su rasprodati, a u 2020. godini na njihovom repertoaru će se naći i rani radovi grupe Pink Floyd koje će beogradska publika imati priliku da čuje 21. juna  u Sava Centru.
 
Nik Mejson, jedini član grupe Pink Floyd koji je bio u svim postavama benda od njihovog osnivanja pa sve do poslednje turneje 90-ih i privremenog okuplјanja za potrebe koncerta Live 8 (2005) u 2018. godini započeo je svetsku turneju koju je nazvao po drugom albumu grupe Pink Floyd (Saucerful of Secrets) iz 1968. godine. Mejson je za ovaj projekat sastavio supergrupu sa podjednako uspešnim i poznatim svetskim muzičarima koji su publici poznati iz nekih drugih bendova. Supergrupu koja zajedno sa Mejsonom dolazi u Beograd predvodi Geri Kemp iz sastava Spandau Ballet, a ostali članovi su: Li Haris iz benda The Blockheads, basista Gaj Prat koji je radio sa Pink Floyd-ima posle odlaska Rodžera Votersa i Dom Beken koji je bio saradnik Rika Rajta.

 

Telefon
220-60-60

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.