Menu

Zorica Brunclik

Koncertni program
z_brunclik2
Datum: 28 oktobar 2020 20:00

Venue: Velika dvorana

Cena ulaznica: 1500, 1800, 2000 i 2500 dinara

Shodno merama nadležnih organa Republike Srbije radi suzbijanja širenja Korona virusa i vanrednog stanja u državi, koncert Zorice Brunclik se sa 21.aprila pomera na 28. oktobar 2020.godine u Sava Centru.

Ulaznice kuplјene za koncert 21.aprila važiće i za koncert 28.oktobra 2020.

Posetioci koji su ulaznice kupili na blagajni Sava Centra, a novi termin im ne odgovara, mogu ih vratiti uz povraćaj sredstava do 30.06.2020.

 

Najtiražnija pevačica u istoriji domaće diskografije i jedna od najvećih folk zvezda svih vremena Zorica Brunclik, vraća se na veliku scenu spektakularnim koncertom „Ne dam ovo malo duše“ 28. oktobra u Sava Centru. Pet i po godina nakon što je u beogradskoj Areni pred oko 25.000 posetilaca proslavila četiri decenije rada, muzička diva ponovo će se družiti sa publikom i obeležiti 45 godina uspešne karijere, ovenčane brojnim koncertima, rekordnim tiražima i vanvremenskim hitovima. Zorica je odabrala da koncert nosi naziv po pesmi “Ne dam ovo malo duše” iz 2002.godine koja zauzima posebno mesto u njenom repertoaru, prihvaćena i hvalјena  od strane publike i stručne javnosti, ali koja i za nju samu ima poseban emotivni ali simbolični značaj. Osim ovog, publika će imati priliku da čuje i druge hitove poput „Avlije Avlije“, „A tebe nema“, „Košava“, „Tamo gde si ti“, „Kada bi me pitali“, „Sve je lјubav“, „Otkopčano jeleče“, „Zakletva“, „Lažem sebe“,  i  još mnogo drugih pesama koji su obeležili njenu blistavu karijeru. Nјene pesme se nalaze na više od 60 izdanja koja su izdavale renomirane izdavačke kuće PGP-RTS, Diskos, Diskoton, Gold-Mjuzik, VIP i Grand.  Pobeđivala je na festivalima, na nekima i više puta uzastopno (Mesam, Ilidža, Poselo 202, Šumadijski Sabor, Moravski Biseri, Vrnjačka Banja). Tokom karijere održala je hilјade koncerata u najprestižnijim dvoranama širom stare Jugoslavije i u Beogradu i snimila preko pedeset ploča i prodala ih u tiražu od više od petnaest miliona primeraka. Zorica Brunclik i organizatori koncerta odlučili su da jubilej 45 godina njenog rada bude obeležen u intimnoj atmosferi Sava Centra koji kao kultna dvorana daje posetiocima neponovlјiv muzički doživlјaj.

Ulaznice su u prodaji preko tickets.rs kao i na blagajni Sava Centra.

 

Telefon
220-60-60

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.