Menu

Perpetuum Jazzile

Koncertni program
perpetuum20
Datum: 23 maj 2020 20:00

Venue: Velika dvorana

Cena ulaznica: 1900, 2300, 2600 i 2900 dinara

Koncert “PERPETUUM JAZZILE“ zakazan za 28.mart u Sava Centru radi novonastale situacije i odluke Vlade Srbije odlaže se za novi termin.

Novi termin koncerta "PERPETUUM JAZZILE" je 23.maj u 20.00, u Sava Centru.

Ulaznice kuplјene za 28. mart preko sistema ticket.rs i na blagajni Sava Centra važe i za novi datum - 23.maj.

Sve dalje informacije vezane za ovaj događaj biće Vam dostupne na sajtu Sava Centra po ukidanju vanrednog stanja.


SCENA PRO 7 BEOGRAD,
11 070 Novi Beograd,
Milentija Popovića 9
Tomislav Kašlјević, direktor
E mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 


Perpetuum Jazzile, jedna od najspektakularnijih i najvećih vokalnih grupa na svetu, 28. marta ponovo dolazi u Beograd. Beogradska publika će u Sava Centru, ponovo uživati u snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, pozitivnom energijom koji vrsni vokali iz Slovenije reprodukuju samo lјudskim glasom. I ovoga puta spremaju bogat repertoar različitih žanrova muzike, od popa, roka, džeza, diska, bossa nove, gospela... Predstaviće, u svom aranžmanu, čuvene muzičke hitove od Abbe, Michael Jacksona, Queen, David Guetta, Lady Gage, Eart, Wind and Fire, Bee Gees, Toto...

Perpetuum Jazzile je osnovan 1983.godine i već godinama nastupaju širom sveta, i prenose publici snažan zvuk koji mnogi lјudi ne očekuju od lјudskog glasa. Grupa je jasno razvila svoj scenski izgled i izraz, i praktično je pozicionirana uz vrhunske vokalne grupe iz svetske klase.

 

Telefon
220-60-60

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Zbog Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okuplјanja u zatvorenim prostorijama blagajna Sava Centra neće raditi do daljnjeg.


VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.