Menu

KAKVA TI JE ŽENA,TAKAV TI JE ŽIVOT

Muzičko-scenski
Maca
Datum: 11 maj 2020 20:00

Venue: Velika dvorana

Cena ulaznica: 1300,1500 i 1700 dinara

Predstava “Kakva ti je žena, takav ti je život”, zakazana za 17.mart, u Sava Centru radi novonastale situacije i odluke Vlade Srbije, odlaže se za 25. septembar u 20.00, u Sava Centru.
 
Ulaznice kuplјene za 17.mart, preko sistema ticket.rs i na blagajni Sava Centra važe i za novi datum- 25. septembar.

Sve dalje informacije vezane za ovaj događaj biće Vam dostupne na sajtu Sava Centra.

SCENA PRO 7 BEOGRAD,
11 070 Novi Beograd,
Milentija Popovića 9
Tomislav Kašlјević, direktor
E mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Autorska predstava

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvaja region.Karte za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodate su “u tren oka”, a oduševlјena je publika u svakom gradu tražila kartu više.
Za nepuna dva meseca igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 30-tak dvorana širom regiona te je predstavu pogledalo više od 40,000 lјudi.
Brojna publika  uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je lјubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čoveku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podeliti svoju životnu priču. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.
„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u stomaku i veliku količinu suza od smeha. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo?  Koliko brak menja odnos dvoje lјudi  i samu vezu?  Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na  večita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

 

Telefon
220-60-60

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.