Menu

KAKVA TI JE ŽENA,TAKAV TI JE ŽIVOT

Muzičko-scenski
Maca_DM
Datum: 17 mart 2020 20:00

Venue: Velika dvorana

Cena ulaznica: 1300,1500 i 1700 dinara

Autorska predstava

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvaja region.Karte za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodate su “u tren oka”, a oduševlјena je publika u svakom gradu tražila kartu više.
Za nepuna dva meseca igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 30-tak dvorana širom regiona te je predstavu pogledalo više od 40,000 lјudi.
Brojna publika  uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je lјubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čoveku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podeliti svoju životnu priču. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.
„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u stomaku i veliku količinu suza od smeha. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo?  Koliko brak menja odnos dvoje lјudi  i samu vezu?  Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na  večita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

 

Telefon
220-60-60

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-20h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.