Menu

Srđan Marjanović - “Peščani sat”

Koncertni program
srdjan_marjanovic
Datum: 10 novembar 2019 20:00

Venue: Sala: Amfiteatar

Cene ulaznica: 1000 i 1400 dinara

Beogradski kantautor Srđan Marjanović održaće 10. novembra koncert u Sava Centru kojim  obeležava  45 godina  karijere i ujedno, promoviše svoje  novo  CD izdanje.

Zagrebački Jugoton (Croatiarecords) je nedavno objavio dvostruki CD  Srđana Marjanovića koji sadrži 31 pesmu, 18 kao presek karijere duge “45 sentimentalnih godina”(kako stoji  u podnaslovu) i 13 numera novijeg datuma. Na prvo slušanje izdvaja se baš naslovna -“Peščani sat” , snimlјena kao jedini Marjanovićev duet u karijeri i to sa Majom Odžaklijevskom, pevačicom, vanserijske energije i xarizme, njegovom dugogodišnjom prijatelјicom...

Srđan kaže :  “Da, imaćemo koncert u Sava Centru 10. novembra. I u mnogim drugim gradovima, nadam se. Treba zaokružiti svo to vreme, pre nego se svetlo ugasi...Ovakve muzike nema više?! Matori jesmo, više toga je iza nas, nego ispred, dugujemo to našoj generaciji i njihovim potomcima, od kojih su se neki i rodili zahvalјujući tim sentimentalnim pesmama. Ne pišu se pesme samo za tinejdžere?! Emocije imaju i mladi i stari! Svi reaguju na “toplo” i “hladno”, na “ boli” , ili “ ne boli”!.A lјubav između nas i muzike ne jenjava, gori istim žarom, jer godine tu ne znače ništa, samo srce!”...

 

Telefon
220-60-60

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Zbog Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okuplјanja u zatvorenim prostorijama blagajna Sava Centra neće raditi do daljnjeg.


VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.