Menu

Krcko Oraščić – balet na ledu

Muzičko-scenski
Krcko_19
Datum: 07 decembar 2019 20:30

Venue: Velika dvorana

Cene ulaznica: 1800, 2200 i 2900 dinara

 

Tim Sistem Mjuzik 7. decembra organizuje gostovanje Ruskog državnog baleta na ledu iz Sankt Peterburga. Ansambl Ruskog državnog baleta na ledu čini 36 klizača -  baletskih umetnika i pobednika na Olimpijskim igrama, svetskih, evropskih i nacionalnih prvenstava, a u Beogradu će izvesti spektakularnu baletsku predstavu “Krcko Oraščić”.

Ruski državni balet osnovan je 1967.god. Od tada izrasta u kulturni brend Ruske Federacije i dobija epitet Državni, koji se u Rusiji dodelјuje samo umetničkim trupama koje svoju umetnost prikazuju na najvišem umetničkom nivou dostojnom tradiciji i ukorenjenoj kulturnoj baštini Ruske Federacije.

Baletski umetnici dostigavši vrhunac u karijeri tokom igranja na scenama, postaju članovi Državnog baleta na ledu koji u Rusiji nosi status kultne umetničke trupe.
Baletska predstava Krcko Oraščić svojom pričom vodi gledaoce u imaginarni svet mašte kroz prikaz vrhunskog umeća na ledu sa akcentom na baletsku umetnost. Klasične baletske figure prilagođene izvođenju na ledenoj podlozi izvode se sa savršenstvom i lakoćom, što kao rezultat ima vrhunsku predstavu. U predstavi se koriste i kostimi rađeni po idejama najpoznatijih ruskih kostimografa. Gracioznost klizača, maštovita kostimografija i scenografija, specijalni efekti, veštine umetnika uz vanvremensku muziku Čajkovskog, omogućiće publici uživanje u prvoklasnom umetničkom događaju.

 

Telefon
220-60-60

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.