Menu

Ara Malikian

Koncertni program
ara_malikian1
Datum: 14 mart 2020 20:00

Venue: Velika dvorana

Cena ulaznica: 2000, 2800 ,3900 i 4600 dinara

Ara Malikian, violinista libansko-jermenskog porekla, u okviru svetske turneje, nastupiće u u Sava Centru 14. marta 2020. godine.

Turneja pod nazivom „Royal garage“ , na kojoj predstavlјa  istoimeni album, obuhvata  najvažnije svetske  prestonice  u kojima  Ara nastupa u najprestižnijim koncertnim dvoranama i pozorištima: London, Pariz, Nјujork, Moskva, Rim, Buenos Ajres, Santjago, Lima, Meksiko Siti, Peking, Hong Kong, Madrid, Berlin, Beograd...

Ara Malikian je svetski priznat umetnik, najveća zvezda medju violinistima danas. Često ga predstavlјaju kao libanskog virtuoza sa jermenskim začinima. Klasično obrazovan muzičar je tokom godina spojio muziku različitih kultura koja uklјučuje i španski flamenko, argentinski tango, kao i cigansku muziku. Nјegova interpretacija vuče korene iz arapske i jevrejske kulture. Na koncertima često izvodi obrade rok pesama i filmskih hitova.
Rođen 1968. godine. Živi u Madridu. Snimio je više od 40 albuma i producirao veliki broj predstava.

Zbog svoje muzikalnosti i virtuoznosti još kao mladi violinista, nagrađen je nagradom Nikolo Paganini. Za sebe kaže da želi da bude  Paganini u odelu Džimija Hendriksa.

Ne propustite ovaj muzički događaj godine!

 

Telefon
220-60-60

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-20h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.