Menu

Adil Maksutović

Koncertni program
adil4
Datum: 14 novembar 2019 20:00

Venue: Velika dvorana

Cene ulaznica: 1300, 1500, 1700 i 2200 dinara

ZBOG VELIKOG INTERESOVANјA  - DRUGI KONCERT!

Nakon prepune Velike dvorane na prvom koncertu, organizatori su odlučili da obraduju publiku još jednim veličanstvenim “Unplugged” koncertom Adila Maksutovića, 02.decembra.

Ovaj mladi srpski pevač osvojio je vrlo brzo simpatije publike i munjevitom brzinom popeo se na sam vrh javne scene. U tome mu je pomogla njegova pesma “Ne mogu bez tebe ja”, koja postaje najveći hit na prostorima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, kao  i brojne nagrade i priznanja publike i muzičkih kritičara.

Izdao je četiri albuma- njegov prvenac 2008.godine, zatim 2010.godine “Ljubi me po sećanju”, “Maskenbal” 2013.godine  i “Ja sam ostao ja” 2016.godine. Pesma “Ne mogu bez tebe ja” bila je na mnogim listama širom zemlјe i na mnogim radio stanicama kod nas, a i u okruženju. Drugi po redu album “Ljubi me po sećanju” u izdanju City Records-a doprineo da na našoj estradi zauzme jedno od vodećih mesta.Na Grandovom festivalu 2012. godine osvojio je prvo mesto prelepom baladom “Laku noć”.

Održao je brojne turneje širom sveta na kojima je nastupao s nekim od najvećih imena srpske folk muzike. U novembru 2017.godine održao je dva velika solistička koncerta u prepunom Sava Centru. Širok repertoar pažlјivo je koncipiran sa Adilovim vokalom, koji u svakoj pesmi daje jednu novu savršenu formu i time stiče veliku popularnost i armiju novih obožavalaca i poštovalaca.

 

Telefon
220-60-60

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.