Menu

Dejan Petrović Big Band

Koncertni program
dejan_petrovic3
Datum: 19 novembar 2019 20:00

Venue: Velika dvorana

Cene ulaznica: 1300, 1500, 1700 i 2200 dinara

“Trubom kroz Srbiju” - Veče narodne muzike 19.novembra u Velikoj dvorani Sava Centra u Beogradu.
Dejan Petrović sa prijatelјima: Snežana Djurišić, Merima Nјegomir, Radiša Urošević, Čeda Marković, Nacionalni ansambl “Kolo” i Orkestar Mićo Petrović! U vrtlogu dobrih vibracija predstaviće muziku Srbije koja ostavlјa bez daha i reči, a “Onde gde prestaju reči, tu počinje muzika”.
 
Dejan je najmlađi dobitnik “Majstorskog pisma”, višestruki osvajač svih nagrada na Saboru u Guči, među kojima je i nagrada Prva truba sveta. Širom sveta je poznat po izvođenju srpske tradicionalne muzike, koju često kombinuje sa totalno suprotnim, modernim elementima.  Učestvovao je na svim većim, domaćim, muzičkim festivalima i nebrojeno puta je predstavlјao Srbiju na raznim svetskim sajmovima, sportskim i kulturnim događajima, i to uvek sa velikim uspehom. Jednom rečju - Ambasador srpske trube.
 
Ne propustite priliku da budete deo ovog dugo očekivanog spektakla.

 

Telefon
220-60-60

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.