Menu

JETHRO TULL - 50 Godina na sceni

Koncertni program
Jethro_Tull
Datum: 14 oktobar 2018 20:30

Venue: Velika dvorana

Cena ulaznica: 1990, 2800, 3400 i 3990 dinara

Ovaj kultni britanski rok bend, koji je u karijeri prodao skoro 60 miliona primeraka albuma, bio je na listi najtraženijih grupa kada su koncerti u pitanju.


Bend je oformljen davne 1967. u Blekpulu, i proslavio se folk rok zvukom. Već sedamdesetih, Jethro Tull kreće u progresiv i hard rok smeru, i decenijama niže uspešne albume i turneje, ali istom brzinom menja i članove benda, osim Andersona.
Rolling stone magazin nazvao je Jethro Tull jednim od komercijalno najuspešnijih, a stilski najekscentričnijih progresiv rok bendova.
U karijeri, bend je izdao 21 studijski album, devet "live" izdanja i 15 kompilacija. Poslednji "novi" materijal bend je izbacio 2003, i nastavio sa turnejama. Pre četiri godine, Anderson je rekao da je Jethro Tull "gotova priča", da bi se ipak predomislio i odlučio da u velikom stilu proslavi 50 godina od prvog albuma "This was".

Danas bend nastupa u sastavu Anderson, Florijan Ofal (gitara), Džon O'Hara (klavir, harmonika, vokal), Dejvid Gudijer (bas, vokal) i Skot Hamond (bubnjevi).

 

Telefon
220-6060

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Poštovani,

    Zbog trenutne situacije (COVID19) blagajna neće raditi do daljeg. Molimo Vas da se za sva dodatna obaveštenja obratite na e-mail adresu blagajna@savacentar.net

    Hvala na razumevanju.

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.