Menu

Tony Cetinski

Koncertni program
Datum: 26 april 2018 20:00

Venue: Velika dvorana

Cena ulaznica: 1900, 2300, 2600 i 3000 dinara

Novi i drugačiji Tony Cetinski! Jedan od najnagrađivanijih muzičara svakim potezom ispisuje nove muzičke stranice, a sasvim novu priču napisaće na pozornici Sava Centra gde će predstaviti svoj novi acoustic/electric zvuk!
Tony Cetinski je u proteklim godinama dokazao je da je jedan od najbolјih pop izvođača u regionu. Nјegova lјubav prema muzici, vokalne sposobnosti, energičan nastup i moć direktne komunikacije sa publikom, izazvali su oduševlјenje svih posetilaca na njegovim koncertima.

Rasprodane dvorane  u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini dokaz su i priznanje publike za preko 20 godina uspešne karijere. Koncert "'ACOUSTIC ELEKTRIC'" je stepenica više i novi doživlјaj koncerta za vernu publiku.
Tony će na pozornicu Sava Centra izaći u proširenom sastavu.

Najavlјuje da će osim svojih brojnih hitova, kao što su "23. Prosinac", "Blago onom tko te ima", "Ako to se zove lјubav", ''Umirem 100 puta dnevno'', ''Kad žena zavoli'', ''Ja sam zalјublјen'', ''Tebe ne bih mijenjao'', izvesti i neke pesme sa novog albuma koji uskoro očekujemo.
 
Energija po kojoj je Tony poznat, svojevrsna je pozivnica da ne propustite koncert koji će sigurno svima ostati u najlepšem sećanju.

Prodaja ulaznica na blagajni Sava Centra i preko mreže Eventim.

 

Telefon
220-6060

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-20h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.