Menu

Klapa "Cambi"

Koncertni program
Datum: 15 decembar 2017 21:00

Prostor: Amfiteatar

Cena ulaznica: 1400 dinara

Najbolja i najviše nagrađivana dalmatinska klapa Cambi nastupiće 15.decembra u Sava Centru. Klapa je osnovana  1986.godine u Kaštel Kambelovcu, a ime joj potiče od  splitske plemićke porodice Cambi koja je imala svoje posede na području Dalmacije. Članovi sastava su: dva akademska muzičara, profesor kineziologije, lekar, dipl.ing računarstvo, građevinarstva, dva vlasnika privatnih firmi, profesori biologije i hemije.......a iznad svega ljudi privrženi porodici.
Klapa Cambi je nekoliko puta pobeđivala na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu i u Kaštelima, kao i na međunarodnom festivalu horova u Veroni.
Prekretnica u delovanja klape je početak saradnje sa Gibonnijem. Posle toga i ostale Klapske grupe prestaju sa izvodjenjem isključivo tradicionalne pesme, a obradama popularnih kompozicija (Zdravka Čolića, Nena Belana,Massima Savića...) dobijaju novu i mlađu publiku.  
U međuvremenu, kao pevački lider dolazi vrhunski tenor Vladimir Garić koji predvodi klapu do novih priznanja. Snimaju se nosači zvuka, nastupa se pred prepunim dvoranama, gostuje u brojnim TV emisijama...
U pripremi je album sa obradama najvećih svetskih hitova, a Klapa je upravo snimila video spot svetskog hita “The show must go on”, grupe Queen.

 

Telefon
220-6060

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-20h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.