Menu

Massimo Savić

Koncertni program
Datum: 22 decembar 2017 20:00

Prostor: Velika dvorana

Cena ulaznica: 1900, 2400 i 2700 dinara

Hrvatski  "The Voice", umetnik koji u svojoj kolekciji ima najveći broj Porina za najboljeg muškog vokalnog izvođača, Massimo Savić, održaće svoj beogradski koncert, 22. decembra, u Velikoj dvorani Sava Centra.
Massimo je svoju karijeru započeo 80-ih godina s bendom Dorian Gray, da bi poslednjih 15 godina imao zapaženu i uspešnu samostalnu priču.
U jedne od najuspešnijih Massimovih albuma svakako spadaju “Vještina I” (2004), “Vještina II” (2006), kao i “Dodirni me slučajno” (2011). Od aktuelnog studijskog albuma “1 dan ljubavi” prošle su dve godine, a u međuvremenu je objavljen i live album “Isti osjećaj”.
Na pozornici, Massimo pleni pažnju energijom kojom komunicira sa publikom, osećajem da je njegova ekspresija iskrena što mu iz godine u godinu povećava i podmlađuje broj obožavalaca. Svaki njegov koncert poseban je, svež i inovativan događaj koji pomera granice, kako kreativne tako i produkcijske.
Krajem godine Massimo se sprema da objavi novi studijski album radnog naziva “Sad”, koji je najavljen pesmom “1000 ljudi” i aktuelnim singlom “Neka ti plove brodovi“. Nove pesme, novi album i novi koncerti uvek su bili Massimov podsticaj da potraži svoje nove maksimume i ispiše nova, još uspešnija poglavlja u biografiji.

 

Prodaja ulaznica na blagajni Sava Centra i preko mreže Eventim.

 

Telefon
220-60-60

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-20h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.