Menu

Konferencija za novinare povodom koreodrame "Konfučije"

Konferencija za novinare povodom koreodrame "Konfučije"

 

Povodom spektakularne koreodrame "Konfučije" koju će 15.novembra u Sava Centru izvesti ansambli kineske Nacionalne opere i plesnog dramskog teatra iz Pekinga, u Ministarstvu kulture i informisanja Republike Srbije održana je konferencija za štampu kojoj su prisustvovali Ministar kulture i informisanja Republike Srbije Ivan Tasovac, ambasador Republike Kine u Srbiji, Nјegova ekselencija Li Mančang, Aja Jung, direktor beogradskog festivala igre i Direktor Sava Centra Dragan Grgurević.
Obraćajući se prisutnima Direktor Sava Centra Dragan Grgurević naglasio je zadovolјstvo što Sava Centar, zajedno sa Ministarstvom  kulture i informisanja Republike Srbije i ambasadom  Republike Kine u Srbiji, učestvuje u organizaciji ovog jedinstvenog umetničkog događaja, i izrazio očekivanje da će beogradska publika imati priliku da uživa u vrhunskom muzičko scenskom spektaklu u izvođenju kineskih umetnika.

 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Zbog Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okuplјanja u zatvorenim prostorijama blagajna Sava Centra neće raditi do daljnjeg.


VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.