Menu

Magična igra na vrhovima prstiju

Magična igra na vrhovima prstiju

 

Ruska Carska baletska grupa oduševila nastupom u Sava Centru. Virtuozi sa istoka, već na početku komada "lakim" koracima uveli su prisutne u svet "Labudovog jezera".
MEĐUNARODNO poznata trupa balerina i baletana iz Carskog ruskog baleta odigrala je u utorak uveče svetski poznatu predstavu "Labudovo jezero" pred nekoliko hiljada Beograđana u Sava Centru. Uigrane deonice na vrhovima prstiju uz prepoznatljivu muziku zadivile su publiku, koja je igrače u više navrata pozdravljala aplauzima.
Virtuozi sa istoka, već na početku komada "lakim" koracima uveli su prisutne u svet "Labudovog jezera", koji spada u "Zlatni fond" baletske umetnosti. U tom čarobnom svetu, princ Zigfrid, koga igra baletan Nariman Bekzhanov, nastoji da oslobodi Linu Ševeljovu u ulozi lepotice Odete i njene drugarice pretvorene u labudove od strane zlog čarobnjaka. Magija baletanskih pokreta na taktove, koje je komponovao Petar Iljič Čajkovski, nije dala prisutnima da odlutaju iz svevremene priče, u kojoj ljubav pobeđuje.
Carski ruski balet datira iz 1994. godine i jedini je privatni koji je tokom ekonomske krize u Rusiji opstao i postao poznat širom sveta.

 

Večernje novosti, 10.jun 2015

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne tokom leta

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  • 10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.