Menu

Magična igra na vrhovima prstiju

Magična igra na vrhovima prstiju

 

Ruska Carska baletska grupa oduševila nastupom u Sava Centru. Virtuozi sa istoka, već na početku komada "lakim" koracima uveli su prisutne u svet "Labudovog jezera".
MEĐUNARODNO poznata trupa balerina i baletana iz Carskog ruskog baleta odigrala je u utorak uveče svetski poznatu predstavu "Labudovo jezero" pred nekoliko hiljada Beograđana u Sava Centru. Uigrane deonice na vrhovima prstiju uz prepoznatljivu muziku zadivile su publiku, koja je igrače u više navrata pozdravljala aplauzima.
Virtuozi sa istoka, već na početku komada "lakim" koracima uveli su prisutne u svet "Labudovog jezera", koji spada u "Zlatni fond" baletske umetnosti. U tom čarobnom svetu, princ Zigfrid, koga igra baletan Nariman Bekzhanov, nastoji da oslobodi Linu Ševeljovu u ulozi lepotice Odete i njene drugarice pretvorene u labudove od strane zlog čarobnjaka. Magija baletanskih pokreta na taktove, koje je komponovao Petar Iljič Čajkovski, nije dala prisutnima da odlutaju iz svevremene priče, u kojoj ljubav pobeđuje.
Carski ruski balet datira iz 1994. godine i jedini je privatni koji je tokom ekonomske krize u Rusiji opstao i postao poznat širom sveta.

 

Večernje novosti, 10.jun 2015

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.