Menu

Ana Bekuta

ana_bekuta20
Kategorija
Koncertni program
Datum
07 decembar 2020 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cena ulaznica: 1500, 1800, 2000 i 2500 dinara

Zbog odluke Vlade Republike Srbije o ograničenom broju posetilaca u zatvorenom prostoru, koncert Ane Bekute koji je prvobitno bio zakazan za 07.oktobar zbog nepromenjene situacije u zemlјi, biće pomeren na 07.decembar 2020.godine. Sve ulaznice kuplјene za 07.oktobar važiće i za novi datum održavanja koncerta.

Ana Bekuta jedna je od najkvalitetnijih i najpriznatijih pevačica domaće folk i narodne muzike na našim prostorima.Na muzičkoj sceni uspešno postoji punih 35 godina i može se pohvaliti mnogobrojnim priznanjima za svoj višegodišnji rad. Od 2011.godine, tradicionalno priređuje velike solističke koncerte u Sava Centru.

Ana Bekuta ima bogatu karijeru sa čak 18 snimlјenih albuma i mnogobrojnim hitovima kao što su: Zavoleh te, Veselјak, Dobro jutro lepi moj, Rano moja, Ne živim sama, Neću se smiriti, Ime sreće, Crven koncac, Ja nisam rođena da živim sama, Kriv si samo ti, Bekrija, Ostavlјena ja, Đavole, Tugo moja crnooka, A ti me izneveri, Pao mrak, Hvala lјubavi…

Ana važi za jednu od najuglednijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, veliki je profesionalac, a svoju vernu publiku uvek oduševi atmosferom koju pravi na koncertima. Kritičari hvale njene energične nastupe koji je izdvajaju kao pevačicu za sva vremena.

Kao i na dosadašnjim koncertima, očekuje se da svojim vernim obožavaocima priredi još jedan nezaboravan koncert.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.