Menu

Vesna Zmijanac

vesna_zmijanac
Kategorija
Koncertni program
Datum
19 septembar 2020 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cene ulaznica: 1700, 1900 i 2200 dinara

Važno saopštenje!

Poštovani,

Kako je danas saopšteno da se svi javni skupovi u zatvorenom prostru zabranjuju, u dogovoru sa izvođačem i svim učesnicima u programu, koncerte odlažemo za 18. i 19. septembar.

Ulaznice od 18. marta važiće za 18. septembar a ulazice od 19. marta za 19. septembar.

Posetioci koji su ulaznice kupili na blagajni Sava Centra, a novi termin im ne odgovara mogu ih vratiti uz povraćaj sredstava zaklјučno sa 15.06.2020.g.

RTV Sunce

Dobrivoje Marinski

 

Zbog velikog intresovanja publike kralјica narodne muzike Vesna Zmijanac održaće još jedan koncert u Sava Centru - 19. marta. Na listi njenih hitova će se, pored mnogobrojnih naći jedna od njenih najlepših balada "Kad zamirišu jorgovani" koja je doživela najveću popularnost u izvođenju sa Dinom.

“Jedva čekam da se družim sa beogradskom publikom. Imam veliku tremu i odgovornost u isto vreme.”- kaže jedna od naših najvećih zvezda.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.