Menu

VOJNA AKADEMIJA 5

Kategorija
Filmski program
Datum
02 oktobar 2019 20:30
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cena ulaznica: 500 dinara

Reditelј: Dejan Zečević
Uloge: Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, Ivan Mihailović, Olga Odanović, Dragana Dabović, Tanasije Uzunović, Branka Pujić, Dragan Petrović Pele, Miodrag Miki Krstović, Gordana Paunović, Tatjana Venčelovski, Darko Tomović
Žanr: drama, triler
Trajanje: 120 min
Scenario: Želјko Hubač i Zorica Cvijetić
Direktor fotografije: S.A.S Nebojša Bašić, S.A.S Zoran Petrović
Producent: Nebojša Garić
Produkcijska kuća: Nira Pro
Distribucija: Art Vista
 
Naši omilјeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj lјubavi - letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasilјevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure.  Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divlјini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržlјivosti dolaze njihova prijatelјstva i lјubavne veze.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-20h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.