Menu

Sve bilo je muzika

Arsen22
Kategorija
Koncertni program
Datum
30 maj 2019 20:30
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cena ulaznica: 1700, 2000 i 2400 dinara

Koncert pod nazivom „Sve bilo je muzika“, posvećen Arsenu Dediću, održaće se 30. maja u Sava centru. Arsenovu muziku interpretiraće poznati umetnici: Gabi Novak, Matija Dedić, Ana Stanić, Petar Grašo, The Frajle, Sergej Ćetković, Bojana Stamenov, Nikša Bratoš, Klapa Maslina, a kao specijalni gost pojaviće se Hor Kolibri. Arsenovu poeziju govoriće beogradski glumac, Dragan Vujić Vujke.
Ovo će biti omaž Arsenu, jednom od najvećih i najoriginalnijih muzičkih stvaralaca sa naših prostora u poslednjih 50 godina, u organizaciji koncertne agencije „My Way“. Publika će imati prilike da se podseti večnih Arsenovih hitova, među kojima su „Zagrli me“, „O, mladosti“, „Tamo da putujem“, „Ono sve što znaš o meni“ i mnogi drugi.
Arsen Dedić postao je milјenik publike još od festivala Beogradsko proleće 1967.godine i kultnog filma "Višnja na Tašmajdanu" (1968) za koji je napisao jednu od svojih najlepših pesama "Odabraćeš gore". Kao kantautor, aranžer, dirigent, autor filmske muzike, Arsen je ostavio neizbrisiv trag u muzici tokom svoje karijere duge pet decenija. Osvojio je brojne nagrade, a u poslednjim godinama svog rada nastupao je sa sinom Matijom, proslavlјenim džez muzičarem, u koncertnim salama širom bivše Jugoslavije koje su uvek bile popunjene do poslednjeg mesta.

Ulaznice u prodaji na blagajnama Sava Centra, Ticket Vision i  na sajtu www.tickets.rs