Menu

Snežana Đurišić

sdjurisic2
Kategorija
Koncertni program
Datum
17 april 2019 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cena ulaznica: 1300, 1500, 1700, 2000, 2200 i 2800 dinara

Jedna od najtalentovanijih i najbolјih pevačica na našim prostorima ove godine proslavlјa veliki jubilej  - 50 godina uspešne muzičke karijere. Tim povodom održaće veliki solistički koncert 17.aprila u Velikoj dvorani Sava Centra.Pred prepunom dvoranom Sava Centra prethodni put je nastupila 2015.godine i priredila nezaboravni koncert na kome je dovela atmosferu do usijanja.

Tokom svoje duge karijere od poštovalaca i publike stekla je epitet “Kralјica narodne muzike”. Snežana Đurišić je jedna od najkvalitetnijih i najpopularnijih pevačica domaće folk scene, a prepoznatlјiva je po velikom broju hitova. Nјeni čuveni hitovi su: „Lepi moj“,„Mala soba tri sa tri“, “Niko me nije voleo kao ti“, „Pričaj mi pričaj“, „Učiniću sve“, „Kuće male, krečene u belo“, „Između tebe i mene tama“, „Vratiću se“, „Kleo se, kleo“, „Odakle si sele“, “Kaluđeru moj”, “Kako da se pomirim sa tim”, “Kiše”, “Srna i jelen”…

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.