Menu

Marija Šerifović

marija_serifovic6
Kategorija
Koncertni program
Datum
21 maj 2019 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cena ulaznica: 1500, 1700, 2100, 2800 i 3000 dinara

Ogromno interesovanje za koncerte koji nose naziv "Druga strana ploče" iznenadilo je i samu Šerifovićevu koja nije očekivala da će mart, april i maj provesti pevajući u Sava Centru.

Zakazan je novi termin 21. maj za sve fanove koji nisu uspeli da dođu do karata je za predhodna četiri koncerta u Beogradu.

Jedna od najistaknutijih i najpopularnijih pop zvezda u region, Marija Šerifović istakla je da joj je ova dvorana omiljena u Beogradu zbog specifične atmosfere i bliskosti koju oseća sa publikom.

Ovi specifični koncerti su po mnogo čemu drugačiji od svih ostalih Marijinih nastupa u prethodnom periodu. Pored njenih hitova, ove posebne noći obožavatelji će imati priliku da uživaju u evergreen inostranim hitovima i domaćim pesmama njenih kolega koje Marija nikada do sada nije izvodila, a koje joj posebno znače.

Zbog ograničenog broja mesta očekuje se da će i ovaj koncert biti prilično brzo rasprodat i fanovi bi trebalo da požure sa kupovinom karata ukoliko žele da budu deo Marijine interpretativne čarolije.