Menu

Korni grupa

Kategorija
Koncertni program
Datum
30 novembar 2018 20:30
Prostor
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cena ulaznica: 1500, 1800, 2100, 2400 i 2800 dinara

Legendarna Korni grupa, ponovo se okupila posle tri decenije pauze kako bi održala povratnički koncert 30. novembra u Sava Centru!

Nastala 1968. godine, Korni grupa je spajajući rok, pop, klasiku i džez brzo osvojila Jugoslaviju brojnim hitovima kakvi su "Čovek i pas", "Trla baba lan", "Etida", Ivo Lola" ili "Divlјe jagode", da bi do prestanka rada 1974. godine, objavila i dva albuma "Korni grupa " (1972) i " Not ordinary life" (1974), koji danas uživaju poštovanje lјubitelјa rok muzike širom sveta.
"Nisam razmišlјao o tome da je prošlo 50 godina od osnivanja.Mogli smo da se okupimo pre godinu dana ili kroz dve, a smatram da je sada trenutak kada možemo ponovo da potvrdimo neko svoje mesto u svetu muzike na ovim prostorima", objašnjava Kornelije.
Korni grupa će u Sava Centru nastupiti u postavi: klavijaturista Kornelije Kovač, gitarista Josip Boček i pevač Dado Topić, dok će se basista Bojan Hrelјac pojaviti kao specijalni gost, kao i novi članovi benda basista Peđa Milanović, klavijaturista Aleksandar Miletić i bubnjar Ratko Ljubičić.
"Ima pesama koje ne možemo izostaviti.To su 'Etida', 'Jedna žena', 'Moja generacija', 'Put za istok', 'Divlјe jagode', 'Prvo svetlo'..., najavlјuje Kornelije.

Prodaja ulaznica na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-20h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.