Menu

49.MEĐUNARODNI SUSRET DECE EVROPE - RADOST EVROPE

Kategorija
Muzičko-scenski
Datum
05 oktobar 2018 18:00
Venue
Velika dvorana
Dečiji program

Tradicionalni Međunarodni susret dece Evrope „Radost Evrope” održaće se od 2. do 5. oktobra, u organizaciji Dečjeg kulturnog centra Beograd i pod pokrovitelјstvom Gradske uprave grada Beograda.
Ovogodišnja manifestacija pod sloganom „NEK PLANETA BLISTA“ posvećena je zaštiti životne sredine, što je jedna od prioritetnih tema koja povezuje decu celog sveta.
U programu manifestacije učestvuju deca iz 18 zemalјa uzrasta od 7 do 14 godina (Belorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Jermenije, Kine, Litvanije, Mađarske, Makedonije, Nemačke, Polјske, Rumunije, Rusije, Slovenije, Srbije, Turske, Ukrajine, Crne Gore i Češke) koju će ugostiti domaćini  - učenici beogradskih osnovnih škola.
Dečji kulturni centar Beograd priredio je zanimlјiv program na kojem će se deca družiti kroz igru, muziku i ples. Kruna susreta dece Evrope i ove godine biće tradicionalni Gala koncert, koji će se održati 5. oktobra, u Sava Centru.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-20h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.