Menu

DEAD CAN DANCE

DeadCanDance
Kategorija
Koncertni program
Datum
28 jun 2019 21:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cena ulaznice: 2900 dinara

Neprevaziđeni svetski ambijent i world music projekat i grupa koja je uobličila muzički ukus generacija, DEAD CAN DANCE nastupiće u Sava Centru, 28.juna 2019.godine!
Brendan Peri i Lisa Džerard preneće publici deo svoje magije koju zajedno stvaraju skoro četiri decenije! Od kada su započeli svoj zajednički put naziralo se da nikada nisu bili “samo”bend i nikada svoju muziku nisu ograničavali žanrovima ni pravilima-eksperimentisali su, otkrivali nove zvukove, istraživali različite kulture i epohe, pričali neispričane priče ljudskog duha, šetali se po muzičkim žanrovima i sklapali ih u jednu predivnu i smislenu celinu. „Dead Can Dance” ne stvaraju muziku, oni stvaraju magiju čiji je važan „sastojak“glas izuzetne Lise Džerard, nesumnjivo,jedne od najboljih svetskih vokala
Do sada su izdali su osam studijskih i tri live albuma, imali nekoliko uspešnih svetskih turneja, komponovali muziku za brojne  filmove od kojih je verovatno najpoznatija njihova „uloga“ u „Gladijator-u“.
Šest godina nakon poslednjeg studijskog izdanja albuma „Anastasis”, Brendan Peri je najavio je da rade na novim pesmama i sada se može najaviti  da će Dead Can Dance u Sava Centru predstaviti svoj deveti studijski album „Dionysus“ koji će biti objavljen u novembru! Koncert u Sava Centru biće jedinstvena prilika da čujete uživo jednu od najvećih grupa svih vremena.

Prodaja ulaznica na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.