Menu

Luz Kasal

Luz_Casal_SC
Kategorija
Koncertni program
Datum
29 novembar 2018 20:30
Venue
Velika dvorana
Cene ulaznica: 1200, 1600, 2200, 2800 i 3400 dinara

Dom omladine Beograda, uz podršku Sekretarijata za kulturu grada Beograda, predstavlјa jednu od najpriznatijih španskih umetnica, Lus Kasal, koja 29.novembra sa svojim bendom nastupa na koncertu u Sava Centru.
Publika širom sveta Lus Kasal prepoznaje po muzičkim temama iz filmova Almodovara, pre svih „Piensa en mi“ i „Un ano de amor“ iz kultnog filma „Visoke potpetice“. Do sada je snimila 14 albuma prodatih u 5 miliona primeraka, od kojih su najpoznatiji „A contraluz“, „Como la flor prometida“, „Un mar de confianza“, a hit za sva vremena je pesma „Negra Sombra“ iz Oskarom nagrađenog filma „Mar adentro“.Nјen osećajni stil, kao i glamurozan nastup i sjajna vokalna interpretacija predstavlјaju ono najbolјe iz koncertne tradicije latino zvuka. Tokom nastupa, Lus drži pažnju svojom harizmom i opčinjavajućim glasom, ne ostavlјajući mesta sumnji da se radi o jednoj od najvećih savremenih globalnih zvezda.
Lus Kasal je kod nas najpoznatija po temi „Madrugas“ iz drugog dela filma „Montevideo, vidimo se“. Dobila je Gremi nagradu za životno delo, francuski Orden umetnosti i književnosti, prestižnu Goja nagradu, klјučeve grada Pariza i Madrida. U Beograd dolazi sa novim programom spektakularnim dizajnom scene, kojim najavlјuje novi album u formi emocionalnog dnevnika.