Menu

50. BEMUS - NAJDžEL KENEDI SA KAMERNIM ORKESTROM

Kategorija
Koncertni program
Datum
10 oktobar 2018 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cena ulaznica: 1200, 1900, 2700 i 3500 dinara

Legendarni britanski violinista, Najdžel Kenedi, održaće spektakularni koncert pod nazivom „BACH MEETS KENNEDY MEETS GERSHWIN“ na otvaranju 50. BEMUS-a. Kenedi će nastupiti sa kamernim ansamblom u sredu, 10. oktobra u 20 časova, a ulaznice su u prodaji od 15. avgusta preko Eventim mreže i na blagajni Sava centra.
Nakon višedecenijske karijere pune milionskih tiraža i vodećih svetskih nagrada, Kenedi je stekao reputaciju kao jedan od vodećih svetskih virtuoza. Izvodio je muziku najšireg repertoara- od klasičnih kompozitora do Hendriksa, nastupao je sa legendama poput Pola Makartnija i Roberta Planta, svirao je za Britansku kralјevsku porodicu i obišao svet nebrojeno puta nastupajući sa vodećim svetskim orkestrima.
Ljubav prema džezu bila je veoma izražena u karijeri Najdžela Kenedija. Vanvremenski standardi kao što su numere ""Summertime", "They Can’t Take That Away From Me" i "Porgy and Bess" obrađeni su u Kenedijevom neponovlјivim stilu i zanosu na albumu "Kennedy Meets Gershwin", objavlјenom na 120. godišnjicu Geršvinovog rođenja.
Kenedi je izjavio: " Za mene se Geršvinov rad može sažeto prikazati kroz tri glavna sastojka: kroz fuziju džeza i klasične muzike, prekrasne melodične uticaje jevrejske kulture i kroz jedinstvenu energiju Nјujorka. Upravo ova muzika odgovara mojoj prirodi, veštinama i iskustvima!”

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-20h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.