Menu

UNA SAGA SERBICA - IGRA BOGOVA

USS_SC_sajt
Kategorija
Muzičko-scenski
Datum
05 maj 2018 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cene ulaznica: 900, 1100, 1600 i 2200 dinara

„Igra Bogova“ - Novi plesni spektakl trupe Una Saga Serbica

Una Saga Serbica profesionalni je igrački ansambl sa uspešnom tradicijom modernog scenskog spektakla.
Kroz igru, muziku, kostime, scenografiju, ali i specijalne efekte, ova trupa predstavlja novu formu oživljavanja izvornog balkanskog folklora.
Od svoje prve premijere u Sava Centru, 2013. godine, mladi, profesionalni igrači trupe Una Saga Serbica godinama oduševljavaju publiku povezujući igru i atraktivan vizuelni doživljaj, kao i etno ritmove sa modernim notama.
Najnoviji spektakl ovog ansambla premijerno će biti izveden 5. maja 2018. godine u Velikoj dvorani Sava Centra u 20 časova, i nosi naziv “Igra Bogova”.
Pokretima trideset plesača i solista, Una Saga Serbica ispričaće ljubavnu priču upletenu u prizmu narodnog predanja, kroz uticaj raznih božanstava i mitskih bića u koje se nekada verovalo širom Balkana.
Od vrsnih poznavalaca muzike naših prostora do onih koji su se sa njom prvi put upoznali, jednoglasni zaključak bio je da Una Saga Serbica oživljava “magiju Balkana”, pružajući publici plesni doživljaj svetskog ranga.

“Igru Bogova” predvode:
Solisti: Nataša Nenadić, Ivan Mileusnić;
Kompozitori: Aleksandar Lokner, Goran Kovačić;
Koreografi: Ana Krstić, Svetozar Krstić;
Kostimograf: Ivana Vasić;
Reditelj: Boško Đorđević;

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.