Menu

Željko Bebek

bebek
Kategorija
Koncertni program
Datum
21 april 2018 20:00
Venue
Velika dvorana
Cene ulaznica: 1900, 2400 , 2700 i 3000 dinara

Želјko Bebek, jedan od najpopularnijih i najdugovečnijih pevača na ovim prostorima sa preko  40 godina uspešne karijere i vojskom poštovalaca svih generacija, održaće 21.aprila, koncert u Sava Centru, u okviru svoje regionalne turneje “Ono nešto naše”.
Bebek će na koncertu predstaviti ne samo pesme sa aktuelnog albuma “Ono nešto naše”, već će to biti i presek dugogodišnjeg respektabilnog opusa. Naravno da će se tu naći i hitovi Bijelog dugmeta sa kojim je snimio osam studijskih albuma. Uz prošireni bend, svojom energijom i prodornim unikatnim glasom ovaj koncertni velemajstor, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice se prodaju na blagajni Sava Centra, u mreži Eventima, i Dallas Music shopu, Sremska 2 (u prizemlјu "Vulkana").
Od 27.12. 2017. Godine, ulaznice će moći da se nabave po pretprodajnoj ceni u ograničenim količinama!

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.