Menu

Petar Grašo

graso
Kategorija
Koncertni program
Datum
30 mart 2018 20:30
Venue
Velika dvorana
Cene ulaznica: 1700, 2000, 2200 i 2500 dinara

Petar Grašo i njegov bend nastupiće sledećeg marta u Sava Centru. To je vest koja će, sasvim sigurno, obradovati njegove brojne obožavaoce u Srbiji i Beogradu.

‘’Izuzetno se radujem ponovnom dolasku u Beograd i nastupu u Sava Centru. Dva koncerta za redom u Sava Centru 2009 god, bili od onih koje ćemo zauvek pamtiti, a lјubav i entuzijazam publike bili su fantastični. Nadamo se da ponovnom susretu u večeri koja se ne zaboravlјa“, poručio je Grašo.

Uz pregršt nezaboravnih pesama kao što su “Utorak”, “Tko nam brani”, "Ljubav jedne zene", "Vera od suvog zlata”,’’Volim i postojim”, publika će imati priliku da u Sava Centru čuje i novije pesme “Moje zlato”, "Srce za vodiča"…

Petar Grašo je pevač, kompozitor zabavne i pop muzike i tekstopisac za brojne izvođače (Oliver Dragojević, Doris Dragović, Danijela Martinović…)Muzikom se bavi od detinjstva, a sa 16 godina napisao je pesmu "Boginja", s kojom je Oliver Dragojević na “Dori” 1995. godine osvojio 2. mesto.
Pesma "Trebam nekoga", koja je preko 12 nedelјa bio na prvom mestu hrvatske top liste, ujedno je i početak razdoblјa u kojem će se Grašo potvrditi kao jedan od najuspešnijih pop autora i pevača mlađe generacije.

Nјegov prvi album, Mjesec iznad oblaka, izdat 1997. godine, prodat je u rekordnih 110.000 primeraka .
Krajem 1999. godine izlazi Grašin drugi album Utorak na kojem s hit singlovima "Utorak", "Ko nam brani", "Ljubav jedne žene" te "Nevista", ponovno, osvaja top liste. Ovaj album prodat je u Sloveniji u preko 40.000 primeraka, što je do danas najveći tiraž jednog muškog izvođača.Treći album naziva Šporke riči, izlazi 2003. godine , dostigavši zlatne tiraže u Srbiji,Hrvatskoj i Sloveniji. Na albumu se posebno ističu pesme "Jedina", "Sad te se samo rijetko sjetim" (duet s A. Dedićem), kao i "Vera od suvog zlata", s kojom iste godine osvaja Grand Prix na Splitskom festivalu.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.