Menu

Massimo Savić - drugi koncert

massimo5
Kategorija
Koncertni program
Datum
23 decembar 2017 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cena ulaznica: 1900, 2400 i 2700 dinara

Za nešto više od mesec dana nakon zakazivanja koncerta, Massimo je uspeo da rasproda Sava centar! Karata za koncert 22. decembra više nema, ali će se zbog velikog interesovanja održati još jedan, dan kasnije, 23. decembra. Massimo će sa svojim bendom još jednom obradovati publiku dvosatnim muzičkim putovanjem. Jedan od najvećih beogradskih koncertnih prostora, koji je kroz svoju istoriju ugostio mnoge čuvene muzičare, dva dana zaredom u decembru biće u znaku brojnih velikih hitova ovog umetnika koji je prevalio 30 godina muzičkog rada.  

Nakon hvaljenog albuma "1 dan ljubavi" Massimo je pesmom "1000 ljudi" i aktuelnim singlom "Neka ti plove brodovi" najavio rad na novom studijskom albumu. Početkom decembra biće objavljena nova pesma koju će premijerno izvoditi na koncertima u Srbiji.

Ovaj nadareni pevač mnogo je puta punio Sava centar, a poznato je da su njegovi koncerti rasprodati danima unapred. Svaki Massimov koncert je poseban i inovativan događaj koji pomera granice, kako kreativne tako i produkcijske.

Nove pesme i koncerti, s naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Massimov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji.

Prodaja ulaznica na blagajni Sava Centra i preko mreže Eventim.