Menu

BOSIFEST 2017.

Kategorija
Filmski program
Datum
10 oktobar 2017 - 12 oktobar 2017
Venue
Amfiteatar
OSMI BEOGRADSKI INTERNACIONALNI FESTIVAL OSOBA SA INVALIDITETOM

 

BOSIFEST je međunarodni filmski festival osoba sa invaliditetom, jedini te vrste u jugoistočnoj Evropi, koji se ove godine po osmi put održava u Srbiji u organizaciji Hendi Centra Koloseum. Na velikom platnu će i ove godine biti prikazan veliki broj filmova - kako u takmičarskom, tako i u revijalnom delu. Do sada je u okviru BOSIFEST-a prikazano preko 300 filmskih ostvarenja, koji se bave tematikom života osoba sa invaliditetom ili su njihovi autori osobe sa invaliditetom.
Osmi beogradski internacionalni filmski festival osoba sa invaliditetom - BOSIFEST biće održan od 10. do 12. oktobra u Amfiteatru Sava Centra pod sloganom “Pokreni promenu”. Selektor festivala je reditelj Goran Radovanović, a članovi žirija su su: Anica Dobra, Radoslav Zelenović i Predrag Gaga Antonijević. Na Festivalu se očekuju gosti iz Francuske, Gruzije, Poljske,Holandije i BIH.

Sajt: http://bosifest.rs/
Program: http://www.bosifest.rs/files/File/2017/time_table2017.pdf

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Zbog Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okuplјanja u zatvorenim prostorijama blagajna Sava Centra neće raditi do daljnjeg.


VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.