Menu

Mostar Sevdah Reunion

Kategorija
Koncertni program
Datum
07 mart 2017 20:30
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cena ulaznica: 900, 1200, 1500 i 1800 dinara

Mostar Sevdah Reunion je nastao devedesetih godina u Mostaru, po ideji producenta D.Šestića i može se reći da je, do danas, ostvario zavidnu karijeru širom sveta na vorld mjuzik sceni.
Već prvim albumom izdatim za World Connection 1999. u Holandiji, skrenuli su pažnju cele scene svojim specifičnim stilom, baziranim na sevdalinkama i drugom balkanskom muzikom u modernim aranžmanima. Do danas su izdali 9 albuma, sarađivali su sa mnogim velikanima vorld mjuzik scene (Šaban Bajramović , Ljilјana Butler , Esma Redžepova ...) , promovisali nove zvezde (A. Medunjanin , N.Veliov ...) i sa svakim novim albumom bili mesecima u vrhu svetskih top lista.
Učestvovali su na preko stotinu vorld mjuzik i džez festivala širom sveta, bili nosioci i glavna tema 4 filma i bezbroj televizijskih emisija.

Beogradski publicista i kritičar Dragan Kremer je u svojoj recenziji za VREME , 2012. godine istakao sličnost nastanka i karijera Buena Vista Social Klub-a Raja Kudera , i Mostar Sevdah Reunion-a D.Šestića.

Kroz oba projekta je prošao veliki broj muzičara i neki od njih su pokušavali, kroz razne druge sastave, da prenesu emociju, ali pokazalo se da je jedino original-događaj, i to je nesumnjiva činjenica.

Članovi grupe koji žive na raznim stranama sveta retko drže koncerte u regionu, do sada su u Beogradu imali rasprodate koncerte na Belefu 2005 , u Kolarcu 2015. i Mikseru 2016. godine.

Koncert u Sava Centru će biti prilika da lјubitelјi sevdaha premijerno čuju njihove nove numere a i najveće hitove sa kompilacije KINGS OF SEVDAH.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne tokom leta

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  • 10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.